Műhelyünk legkedveltebb fólia típusa a SkyFol HP Pro sötétítő fólia. Hatékony és teljes körű védelmet biztosít a meleggel, az UV-sugarakkal és az illetéktelen tekintetekkel szemben! 
 
SkyFol HP / HP Pro - Mert az autó nem szauna
 
Felejtse el az üvegre ragasztott fényvédő cicát, hableányt és kisautót, melyek nem csak esztétikailag rontják autója képét, de a megfelelő hővédelmet sem biztosítják gyermekeinek!  Ráadásul mindannyiunkkal megesik, hogy a nagy sietségben egy kabátot, táskát, telefont a hátsó ülésen felejtünk. A SkyFol HP Pro autófóliának köszönhetően a tolvajok nem látnak be az utastérbe, így a csábítás is kisebb.


Már odakinn a nap felkelt, de az Ön autójában ebből semmit nem érezni! Gyermekei zavartalanul alhatnak vagy nézhetnek rajzfilmet a hátsó üléseken, hiszen a SkyFol HP Pro autófólia kellemes félhomályt biztosít, emellett kiszűri az
UV és az infravörös sugárzást is. 

UV- és Hővédelem

Nincs többé 45 fokos utastér, 60 fokos ülés és izzadó, nyűgös gyerekek. Az autófólia már az ablaknál megszűri a hőt, ezzel téve hatékonyabbá a klímát. Nem kell maximális fokozaton járatni vagy ráirányítani megizzadt gyermekeinkre ahhoz, hogy az autóban elviselhető legyen az utazás. A SkyFol HP Pro fólia sorozatok klasszikus mélyszínezésű, hővédő sorozatok. A bennük lévő fémrétegnek köszönhetően szűrik az infravörös sugárzást, a mélyszínezett rétegnek köszönhetően pedig stabil sötétítést nyújtanak.

Szilánkvédelem

A Skyfol üvegfóliák poliészterből készülnek, így nagy a törőszilárdságuk, egy véletlen baleset esetén az üveg egyben maradása és a szilánkok kiválásának megakadályozása leginkább három tényezőtől függ: a fólia vastagsága, a fólia ragasztója és a fólia minősége. Az autófólia fejlesztésénél a szilánkvédelem is kiemelt fontosságú, így 30%-kal vastagabb, mint a hagyományos autófólia sorozatok, biztonsági ragasztóval rendelkezik, melynek kötése erősebb és a legmagasabb szintű poliészterrel készül, amit fóliagyártásban használnak. Ennek köszönhetően az üvegtáblát baleset esetén lényegesen hatékonyabban tartja egyben, mint más hagyományos sorozat. Szilánkvédő üvegfóliát az első üvegekre is lehet telepíteni, engedéllyel, védje saját magát is az üvegszilánkoktól!

Belátásvédelem

További fontos szempont a belátásvédelem, értéktárgyak védelme. Kisteherautók esetében kiemelten fontos, hogy a hátsó üvegeken keresztül ne lássanak be a raktérbe. Személyautók esetében sem utolsó szempont, ha véletlenül bent felejtjük a táskánkat, akkor egy rabló nem tudja azonnal felmérni, hogy rongálás esetén milyen előnyökhöz juthat. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy hanyagok lehetünk, de ha véletlenül valamit az autóban felejtünk, akkor jó eséllyel más autót vesz célba a rabló, ahol fel tudja mérni a várható hasznot.