AUTÓÜVEG FÓLIÁZÁS

autouveg-sotetites

Minden, ami az autóüveg fóliázás mögött van

Autóüveg sötétítés szempontjából, műhelyünk legkedveltebb fólia típusa a SkyFol HP Pro sötétítő fólia. Hatékony és teljes körű védelmet biztosít a meleggel, az UV-sugarakkal és az illetéktelen tekintetekkel szemben!

SkyFol HP / HP Pro - Mert az autó nem szauna

Felejtse el az üvegre ragasztott fényvédő 101 kiskutyát, a kis hableányt és a Verdák szuperhősét, melyek nem csak esztétikailag rontják autója képét, de még a megfelelő hővédelmet sem biztosítják gyermekeinek! Ráadásul mindannyiunkkal megtörténhet, hogy a nagy kapkodásban egy pénztárcát, táskát, telefont vagy bármilyen értéket a hátsó ülésen felejtünk. A SkyFol HP Pro autóüveg fólia kiemelkedő hővédelme mellett, kiváló sötétítő technológiával rendelkezik aminek köszönhetően a tolvajok nem látnak be az utastérbe, így a csábítás is kisebb.

Már odakinn a nap felkelt, de az Ön autójában ebből semmit nem érezni! Gyermekei zavartalanul, nyugodt körülmények között alhatnak vagy nézhetnek rajzfilmet a hátsó üléseken, hiszen a SkyFol HP Pro autófólia kellemes környezetet biztosít, emellett kiszűri a káros UV és az infravörös sugárzást is.  Autóüveg sötétítés ? Mi ezt ajánljuk !

UV- és Hővédelem

Nincs többé 50 fokos utastér, 70 fokos ülés és izzadó, nyűgös gyerekek. Az autóüveg sötétítő fólia már az ablaknál megszűri a kellemetlen hőt, ezzel téve hatékonyabbá a klímát. Nem kell teljes fokozaton járatni megizzadt gyermekeinknek ahhoz, hogy az autóban elviselhető, kellemes legyen az utazás. A SkyFol HP Pro fólia sorozatok klasszikus mélyszínezésű, hővédő autófólia típus. A bennük lévő fémrétegnek köszönhetően szűrik a káros infravörös sugárzást, a mélyszínezett rétegnek köszönhetően pedig igény szerinti sötétítést nyújtanak.

Szilánkvédelem

Skyfol autóüveg sötétítő fóliák poliészterből készülnek, így nagy a törésszilárdságuk, egy óvatlan baleset esetén az üveg egybentartása és a szilánkok kiválásának megakadályozása leginkább három tényezőtől függ: a fólia vastagsága, a fólia ragasztója és a fólia minősége. Az autófólia fejlesztésénél a szilánkvédelem is kiemelt fontosságú, így 30%-kal vastagabb, mint az általános autófólia sorozatok, biztonsági ragasztóval rendelkezik, melynek kötése erősebb és a legmagasabb szintű poliészterrel készül, amit fóliagyártásban használnak. Ennek köszönhetően az üveget baleset esetén jelentősen eredményesebben tartja egyben, mint más hagyományos sorozat. Szilánkvédő autóüveg fóliát az első üvegekre is lehet kérni, engedéllyel, védje saját magát is az üvegszilánkoktól!

Belátásvédelem

További fontos szempont a belátásvédelem, értéktárgyak védelme. haszongépjárművek esetében fokozottan fontos autóüveg sötétítés, hogy a hátsó üvegeken keresztül ne lássanak be a raktérbe, az illetéktelen szempárok. Személyautók esetében sem utolsó szempont, ha véletlenül bent felejtjük a táskánkat, akkor egy rabló nem tudja azonnal felmérni, hogy rongálás esetén milyen előnyökhöz juthat. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy hanyagok lehetünk, de ha véletlenül valamit az autóban felejtünk, akkor jó eséllyel más autót vesz célba a rabló, ahol fel tudja mérni a várható hasznot. 


ÁRAINK

AUTÓÜVEG FÓLIÁZÁS ÁRAK

SunCoverAutófólia Győr
KIS KATEGÓRIA
34 000,-
SunCoverAutófólia Győr
KÖZÉP KATEGÓRIA
40 000,-
SunCoverAutófólia Győr
KOMBI KATEGÓRIA
45 000,-
SunCoverAutófóliázás Győr
EGYTERŰ
49 000,- tól
SunCoverAutófóliázás GyőrSunCoverAutófóliázás Győr
KIS SUV
45 000,-
SunCoverAutófóliázás Győr
KISBUSZ
49 000,- tól

Áraink B-oszloptól hátrafele értendők, illetve tartalmazzák az ÁFÁ-t

További autóüveg fóliázás árak ide kattintva elérhetőek!

Call Now Button