Autód lámpái elveszítették régi fényüket? Csúnya, bemattult, helyenként elsárgultak a fényszóróburák? A kilencvenes évektől az autógyártók kezdtek áttérni a műanyag burkolatú fényszórók használatára. Néhány évvel később meg is jelent a probléma, a fényszórók vakulása. A nap UV-sugárzása egyszerűen megeszi a műanyag burkot. Ezzel nem csak az a baj, hogy ronda, de a fény sem megy át rajta, ebből adódóan az éjszakai látótávolság is drasztikusan csökken. Sokan sokféle megoldással próbálkoztak, hogy megint átlátszóvá, gyári állapotúvá varázsolják a fényszóróikat. A leghatásosabb megoldás a fényszóró polírozás! Na de mi a garancia hogy nem jön elő újra a probléma ? Mi telepítünk egy lámpafóliát is a polírozás után !

Előnyei:
✔️ Véd a kavicsfelverődések ellen
✔️ Nem mattul vissza a fényszóró
✔️ Teljesen legális

✔️ 5 év garanciát biztosítunk !

A fényszórócsere egy korszerű autónál, amiben van egy kanyarkövető xenon fényszóró, akár 200 ezer forint is lehet, darabonként. Azt hiszem, nem vagyok egyedül vele, hogy ezt nem szívesen fizetném ki. Itt most nyilván megfogalmazódik néhány emberben az összeesküvés-elmélet, hogy miért öregszenek ezek a lámpák ilyen gyorsan, miért nem csinálnak olyan lámpát, ami jobban bírja a napsugárzást. Bevallom, bennem is munkál a kétely, hogy nincs-e benne némi szándékosság. Mindenesetre mi tudunk ebben segíteni, Ilyenkor egyvalamit lehet tenni: fel kell políroztatni. Egyre több helyen foglalkoznak ilyennel, sok esetben fényezők, akiknek nagy gyakorlatuk van a polírozásban. DE! És ez egy nagy “de” ! Mindig ügyeljünk a megelőzésre, a probléma folyamatosan kiújul, mindaddig, míg végül menthetetlenné válik autónk lámpaburája. Jelenleg a legbiztosabb megoldás a lámpabura fóliázás.

Fenyszoro polirozas, foliazas, autofoliazas gyor, gyor

Nem hiszi ? A fényszóró polírozás és fóliázás számos előnye mellett, garantáljuk a minőséget, ezért erre a termékünkre elégedettségi garanciát vállalunk ! Tegye próbára csapatunkat.