FÉNYSZÓRÓ POLÍROZÁS ÉS FÓLIÁZÁS

Autód lámpái elveszítették régi fényüket? Csúnya, bemattult, helyenként elsárgultak a fényszóróburák? Ha a válasz igen,  a fényszóró polírozás lesz a megoldás!

fényszóró polírozás győr

A kilencvenes évektől az autógyártók kezdtek áttérni a műanyag fényszórók alkalmazására. Néhány évvel később meg is jelent az első jelentős probléma, a fényszórók mattulása.

A nap UV-sugárzása egyszerűen kikezdi a műanyag burkot. Ezzel nem csak az a baj, hogy nem esztétikus, de a fény sem megy át burkolaton, ebből adódóan az éjszakai látótávolság is drasztikusan lecsökkent a fényszóró búra sárgulásából és mattulásából adódóan.

Sokféle megoldással próbálkoztak már, hogy megint fényessé, gyári állapotúvá varázsolják a fényszóróikat. Leghatásosabb megoldás a fényszóró polírozása! Na de mi a garancia hogy nem jön elő újra a probléma? Mi telepítünk egy fényszóró fóliát is a polírozás után!

Előnyei:

 Véd a kavicsfelverődések ellen ✔️
 Nem mattul vissza a fényszóró ✔️
 Teljesen legális ✔️

 7 év garanciát biztosítunk ! ✔️

Fenyszoro polirozas, foliazas, autofoliazas gyor, gyor

Mindenesetre mi tudunk ebben segíteni. Ilyenkor egyvalamit lehet tenni: fel kell políroztatni. Egyre több helyen foglalkoznak ilyennel, sok esetben fényezők, akiknek nagy tapasztalatuk van a polírozásban. DE! És ez egy nagy “de” ! Mindig ügyeljünk a megelőzésre, a probléma folyamatosan kiújul, mindaddig, míg végül menthetetlenné válik autónk lámpaburája. Jelenleg a legbiztosabb megoldás a fényszóró fóliázás.

Nem hiszed? A fényszóró polírozás és fóliázás számos előnye mellett, garantáljuk a minőséget, ezért erre a termékünkre elégedettségi garanciát vállalunk! Tedd próbára csapatunkat.

fényszóró polírozás győr

ÁRAINK

FÉNYSZÓRÓ POLÍROZÁS ÉS FÓLIÁZÁS ÁRAK

Fényszóró polírozás és fóliázás esetén pontos árajánlatot minden esetben minimum telefonos egyeztetés esetén tudunk adni. A képek ebben az esetben kizárólag tájékoztató jellegűek.

Amit az ár tartalmaz :
– fényszóró csiszolása
– fényszóró polírozása
– fényszóró konzerválása fóliával
– vízlepergető réteg felhelyezése

A fényszóró polírozás és fóliázás a lehető legjobb megoldás,ezért erre a termékünkre 7 év garanciát vállalunk.

KIS KATEGÓRIA
14 000 ,- / db
KÖZÉP KATEGÓRIA
15 000 ,- / db
NAGY KATEGÓRIA
16 000 ,- / db
Call Now Button