FÉNYSZÓRÓ POLÍROZÁS ÉS FÓLIÁZÁS

Autód lámpái elveszítették régi fényüket? Csúnya, bemattult, helyenként elsárgultak a fényszóróburák? Ha a válasz igen,  a fényszóró polírozás lesz a megoldás!

fényszóró polírozás győr

A kilencvenes évektől az autógyártók kezdtek áttérni a műanyag fényszórók alkalmazására. Néhány évvel később meg is jelent az első jelentős probléma, a fényszórók mattulása.

A nap UV-sugárzása egyszerűen kikezdi a műanyag burkot. Ezzel nem csak az a baj, hogy nem esztétikus, de a fény sem megy át burkolaton, ebből adódóan az éjszakai látótávolság is drasztikusan lecsökkent a fényszóró búra sárgulásából és mattulásából adódóan.

Sokféle megoldással próbálkoztak már, hogy megint fényessé, gyári állapotúvá varázsolják a fényszóróikat. Leghatásosabb megoldás a fényszóró polírozása! Na de mi a garancia hogy nem jön elő újra a probléma? Mi telepítünk egy fényszóró fóliát is a polírozás után!

Előnyei:

 Véd a kavicsfelverődések ellen ✔️
 Nem mattul vissza a fényszóró ✔️
 Teljesen legális ✔️

 5 év garanciát biztosítunk ! ✔️

Fenyszoro polirozas, foliazas, autofoliazas gyor, gyor

Mindenesetre mi tudunk ebben segíteni. Ilyenkor egyvalamit lehet tenni: fel kell políroztatni. Egyre több helyen foglalkoznak ilyennel, sok esetben fényezők, akiknek nagy tapasztalatuk van a polírozásban. DE! És ez egy nagy “de” ! Mindig ügyeljünk a megelőzésre, a probléma folyamatosan kiújul, mindaddig, míg végül menthetetlenné válik autónk lámpaburája. Jelenleg a legbiztosabb megoldás a fényszóró fóliázás.

Nem hiszed? A fényszóró polírozás és fóliázás számos előnye mellett, garantáljuk a minőséget, ezért erre a termékünkre elégedettségi garanciát vállalunk! Tedd próbára csapatunkat.

fényszóró polírozás győr

ÁRAINK

FÉNYSZÓRÓ POLÍROZÁS ÉS FÓLIÁZÁS ÁRAK

Fényszóró polírozás és fóliázás esetén árajánlatot minden esetben minimum telefonos egyeztetés esetén tudunk adni. A képek ebben az esetben kizárólag tájékoztató jellegűek. A képen látható árak párban értendők, tehát mindkettő fényszóró felújítása esetén, kérem ezt vegye figyelembe.

KIS KATEGÓRIA
20 000,-
KÖZÉP KATEGÓRIA
25 000,-
NAGY KATEGÓRIA
30 000,-
Call Now Button