KŐVÉDŐ FÓLIÁZÁS

A kővédő fóliázás, más néven kavicsvédő fóliázás hatékonyan védi autója karosszériáját az esetleges károsodástól. Megvette új autóját és szeretné, ha a fényezés évekig sértetlen maradna? Elege van a kőfelverődésekből? Sokat jár olyan helyen, ahol megsérülhet a fényezés? Ha meg szeretné őrizni autója szalon állapotát, akkor a legjobb helyen jár, a Skyfol karosszériavédő fólia közismertebb nevén, kővédő fólia ebben segítségére lesz. Az autóüveg sötétítés mellett ez a termékünk a legnépszerűbb.

KŐVÉDŐ FÓLIÁZÁS MINDIG ÚJ AUTÓT BIZTOSÍT

Szeretné megőrizni autója eredeti állapotát, mint mikor a szalonban először meglátta? Válassza Ön is a karosszériavédő fóliánkat, (közismertebb nevén kavicsvédő fóliázás) és védje autója fényezését a külső behatásoktól!

A fényezések az idő során mattulnak, kopnak. Utólagos javítással ezen lehet segíteni, de minden egyes eljárással károsítjuk az autó felületét. Vagy vékonyítjuk a fényezés rétegét, vagy olyan kémiai anyagokat viszünk fel a felületre, ami fokozatosan kopik és veszíti ellenálló képességét. A kővédő fóliázás a legerősebb védelmet a fényezés számára. Hosszú éveken keresztül biztosan védenek a környezeti behatásokkal. Milyen behatásokról beszélünk?

Szállópor: a levegőben lévő szállópor nagy sebességnél komoly károkat okozhat a fényezésben és több év autópályázás után jelentős nyomot hagy a karosszérián.

UV sugárzás: a nap uv sugárzása minden festéket próbára tesz, ez csak idő kérdése; a nap sugárzása fakítja a festékréteget és teljesen elavulhat a lakkréteget, viszont a kavicsvédő fóliázás igénybevételével ezt is megelőzheti.

Jég: a jégesők nagyon komoly károkat tudnak tenni a karosszériában.

Extrém meleg és hideg: nagy melegben a lakkréteg felpuhul és nagyon érzékeny lesz a felületi karcokkal szemben, míg télen a lakkréteg hamar megpattan, mivel a hidegben elveszti rugalmasságát

Skyfol PPF karosszériavédő fóliák SuperGloss felületi bevonata teljesen azonos fénnyel bír,mint a gyári lakkok felületi fénye, így a szemnek szinte láthatatlan, észrevétlenül végzi a dolgát és védi új autója fényezését.

kavics vedo folia gyor

A KŐVÉDŐ FÓLIÁZÁS VÉD A FELÜLETI SÉRÜLÉSEKTŐL

Elege van a kőfelverődésekből? Rányitottak már ajtót autójára egy parkolóban?Védje új autóját Skyfol PPF kővédő fóliával!

A használat során az autónkat számtalan behatás éri, valamint a rongálások is kellemetlenséget tudnak okozni. Ezek ellen nyújtja a legbiztosabb védelmet a Skyfol PPF karosszériavédő fólia. Milyen behatásokra gondolunk?

Kőfelverődések: nagy sebességgel haladva egy apró kavics darab is óriási károkat tud tenni a karosszériában, a kővédő fóliázás után, ezért már nem kell aggódni.

Parkolás: a mellettünk parkoló autó ajtaját rányitják az autónkra, ami maradandó sérülést okozhat a fényezésben

Szűk beállók: gyakorta húzzuk meg az autó lökhárítóit, aminek javítása idő- és költségigényes, valamint általában sohasem lesz már olyan, mint az eredeti

Rongálás: néha kénytelenek vagyunk olyan helyen parkolni autónkat, ahol nagy az esélye, hogy kulccsal végig húzva találunk rá

Skyfol PPF karosszériavédő fóliák (kőcsvédő fólia) alapanyaga poliuretán, ami egy hidegen is rugalmas, különösen ellenálló fólia. A legbiztosabb megoldás a mechanikai behatások kivédésére és a fényezés védelmére. Felületi bevonata miatt a fénye teljesen megegyezik a gyári lakkok fényességével, így teljesen láthatatlanul teszi a dolgát és védi a fényezését. 

karosszériavédő fóliázás győr

A KŐVÉDŐ FÓLIÁZÁS KÖNNYŰ TISZTÍTHATÓSÁGOT BIZTOSÍT

Olyan felületet szeretne, melyet egyszerűbb tisztítani, mint a fényezést? A Skyfol PPF Nano karosszériavédő fólia egyik legnagyobb előnye versenytársaival szemben, hogy különösen könnyű tisztán tartani. A felső védőrétegének felületét úgy fejlesztették ki az hogy víztaszító legyen. A vízlepergető rétegnek köszönhetően a tisztítás kifejezetten egyszerű.

A karosszériavédő fóliák korábban hajlamosak voltak az avulásra illetve bizonyos esetekben a sárgulásra, valamint a szennyeződések okozta foltokat nem lehetett lemosni. A karosszériavédő fóliákat eredetileg az Öbölháborúban fejlesztették ki a helikopterek propellerének védelme érdekében, mely a homokviharokban akár végzetes sérüléseket szenvedhetett. Ezeket a fejlesztéseket emelte át később az autóipar, viszont a kezdeti típusokra a megjelenés nem volt szempont, a legelső termékek pár hét alatt sárgulni és avulni kezdtek, tisztításuk pedig körülményes volt. Egy technológia váltásnak köszönhetően 2007-ben megjelentek, az újabb generációs kővédő fóliák, melyek már megfeleltek a kor elvárásainak.


ÁRAINK

KŐVÉDŐ FÓLIÁZÁS ÁRAK

karosszériavédő fóliázás
AUTÓ ELSŐ 1/4-ED RÉSZE
140 000,- tól
kavicsvédő fóliázás
AUTÓ TELJES ELEJE
240 000,- tól
AUTÓ TELJES FELÜLETE
590 000,- tól

Áraink forintban értendők,tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Call Now Button